Aanbouw Praktijk Rotterdam

Barry Scheffer zei meteen “wauw” op het ontwerp van het tuinpaviljoen. Met andere aannemers was er geen klik, met Geo wel. En wat de doorslag gaf was de fundering. Geo had ook meteen in de gaten dat de fundering hier geen sinecure was. Barry: bij veel buren verzakt de boel door de veen- en kleigrond zo snel dat hun deuren na twee jaar niet meer dicht gaan. De heipalen gingen uiteindelijk 22 meter(!) de grond in voordat er stevigheid was, de andere aannemers dachten hier te makkelijk over.

De samenwerking in de uitvoering ging prima. Geo en z’n team weten precies hoe het moet en de communicatie verliep goed. Keurig gewerkt en afspraak is afspraak.

Barry en z’n vrouw leefden twee jaar toe naar hun luxe tuinpaviljoen. Zij heeft nu haar schoonheidssalon en Barry (advocaat) zijn kantoor. Ze zijn er superblij mee. Door de glazen pui is het alsof je in de tuin zit, er is veel licht en de lichtstraat is voorzien van een zonwerende folie zodat in de zomer warmte tegengehouden wordt. Mooi detail: ventilatieroosters in de muur in plaats van in de kozijnen.
Het is mooier en gaat niet ten koste van zicht en licht.

“Ik had meteen een wauw-moment over het ontwerp en de aanpak van Geo. Ook zat het fundamenteel goed, letterlijk en figuurlijk.”

- Barry -