Klantcase Zeist

Op deze mooie plek in Zeist staat de twee-onder-één-kap-woning van Saskia. In 2016 is een enorme L-vormige woonkeuken aangebouwd. Weggaan wilde ze natuurlijk niet maar er was wel meer ruimte nodig. En omdat de nieuwe aanbouw kwam moest de schuur weg. Ter compensatie kwam er een basement onder de woonkeuken. Het werd dus een relatief grote klus met een echte bouwput.

Saskia (ervaren project manager) nam zelf de regie ter hand en stelde een bouwteam samen. Jan Jonkers (architect) bepaalde het benodigde volume en ontwierp de sculptuur, Tanya van Leeuwen (interieurarchitect) ontwierp de binnenruimte en naderhand is Geo Streefkerk erbij gekomen voor de uitvoering. Waarom Geo vroegen wij aan Saskia: “Geo werd aanbevolen door Joost Marchal, die vroeger voor me bouwde maar nu architect is. Geo denkt mee, komt met oplossingen en heeft vooral gevoel voor de beoogde bouwstijl. Andere aannemers waren of te groot of er was geen connectie, en met Geo was dat er meteen”.

Saskia is trots op het resultaat: “het is heel mooi geworden en netjes afgewerkt en de enorme hoeveelheid licht (het dak heeft drie lichtstraten) is fantastisch”.

project foto's

“Geo heeft gevoel voor stijl en ziet het einddoel van de architect. Zijn meedenken en oplossingen staan dus altijd in dienst van het beoogde resultaat.”

- Saskia

Klantcase Utrecht

De familie Neerbos uit Leidsche Rijn wilde meer ruimte. Van hun idee maakten ze zelf een schets en legden die Geo voor. Geo kwam langs met Joost Marchal (architect). Joost concretiseerde het idee, tekende en rekende alles door. Het vertrouwen was meteen goed en er kon gekeken worden bij Saskia (zie klantcase Zeist).

De Fam. Neerbos is erg blij omdat het resultaat én functioneel én mooi is. Ze genieten van de houtkachel en het woont fantastisch.

Mevr. Neerbos: “het zijn vakmannen die keurig netjes werken. En ik was stomverbaasd toen ze aan de salades, makreel en smoothies gingen. Stond ik daar met m’n roze ongezonde koeken”.

project foto's

“Het vertrouwen in Geo en Joost was meteen goed.
We genieten nu van de houtkachel en het woont fantastisch.”

- Fam. Neerbos

Klantcase Rotterdam

Barry Scheffer zei meteen “wauw” op het ontwerp van het tuinpaviljoen. Met andere aannemers was er geen klik, met Geo wel. En wat de doorslag gaf was de fundering. Geo had ook meteen in de gaten dat de fundering hier geen sinecure was. Barry: bij veel buren verzakt de boel door de veen- en kleigrond zo snel dat hun deuren na twee jaar niet meer dicht gaan. De heipalen gingen uiteindelijk 22 meter(!) de grond in voordat er stevigheid was, de andere aannemers dachten hier te makkelijk over.

De samenwerking in de uitvoering ging prima. Geo en z’n team weten precies hoe het moet en de communicatie verliep goed. Keurig gewerkt en afspraak is afspraak.

Barry en z’n vrouw leefden twee jaar toe naar hun luxe tuinpaviljoen. Zij heeft nu haar schoonheidssalon en Barry (advocaat) zijn kantoor. Ze zijn er superblij mee. Door de glazen pui is het alsof je in de tuin zit, er is veel licht en de lichtstraat is voorzien van een zonwerende folie zodat in de zomer warmte tegengehouden wordt. Mooi detail: ventilatieroosters in de muur in plaats van in de kozijnen. Het is mooier en gaat niet ten koste van zicht en licht.

Project fotos

“Ik had meteen een wauw-moment over het ontwerp en
de aanpak van Geo. Ook zat het fundamenteel goed,
letterlijk en figuurlijk.”

- Barry